Kotlet większy niż talerz i krucha poezja z malinami plus nowotarskie lody i gofry… Odkrywamy niezapomniane smaki Podhala… Przed nami jeszcze góralska kiełbasa z ogniska i oscypki…

W międzyczasie oczywiście zwiedzamy i podziwiamy piękno Gorców, Pienin i Tatr. Byliśmy nawet nad Przełomem Białki- miejscem znanym z serialu „Janosik”. Cały czas pokonujemy własne ograniczenia wszak Góry uczą pokory…

Kulinarnych podróży po Podhalu dzień drugi…

A w tle rejs widokowy gondolą po Jeziorze Czorsztyńskim, Zamek z Duchem Białej Damy w Niedzicy i pyszny obiad na zastawie z Bolesławca. Wielkie gratulacje dla wszystkich Uczennic i Uczniów, którzy mimo własnych ograniczeń i trudności dali radę!!!

Zdjęcia wykonane były za pomocą aparatu fotograficznego zakupionego w ramach rządowego programu #LaboratoriaPrzyszłości.